Η επιχείρηση «Φώτης Γκοντοσίδης Marine Center» δραστηριοποιείται στο χώρο των πωλήσεων σκαφών αναψυχής, μηχανών θαλάσσης, των ναυτιλιακών ειδών,  και της παροχής υπηρεσιών υποστήριξης (service – φύλαξη) για περισσότερο από 23 χρόνια, από την ίδρυσή της το 1986.


Από το 1993 η επιχείρηση στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της,  σε οικόπεδο 5000 m2 με στεγασμένους  χώρους 1200m2  στο 13ο  χλμ Θεσσαλονίκης – Μουδανιών (παράπλευρη οδός) στην περιοχή  του Δήμου Θέρμης.  


Στην ισόγεια  στεγασμένη έκθεσή  μας   θα   μπορέσετε να δείτε τη μεγάλη  ποικιλία των καινούριων και μεταχειρισμένων σκαφών που αντιπροσωπεύουμε - φουσκωτών και πολυεστερικών -, μηχανών θαλάσσης, jet ski, καθώς και ναυτιλιακών ειδών με στόχο την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας και ανάγκης σας στο χώρο της θάλασσας.
   
Επιπρόσθετα, η επιχείρηση διαθέτει εξουσιοδοτημένο και έμπειρο συνεργείο για την επισκευή και συντήρηση των σκαφών, μηχανών και jet ski, καθώς και φυλασσόμενο χώρο για τη χειμερινή στάθμευση (φύλαξη) των σκαφών.


Η εταιρία «Φώτης Γκοντοσίδης Marine Center», αποτελεί κάθετη μονάδα, και παράλληλα διατηρεί ένα εκτενές δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, ώστε να καθίσταται δυνατή, άμεση και αποτελεσματική η εξυπηρέτηση σας όπου και αν βρίσκεστε στον ελλαδικό χώρο.


Με σεβασμό στον πελάτη, και με προτεραιότητα την ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών σας, εγώ και οι συνεργάτες μου θα χαρούμε να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας και να φροντίσουμε η κοινή μας αγάπη για τη θάλασσα να αποτελέσει την αφετηρία μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας.
Η επιχείρησή μας είναι ανοικτή από τις 09:00 έως τις 20:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 09:00 έως 15:00 το Σάββατο. Το συνεργείο σας εξυπηρετεί καθημερινά από 09:00 έως 17:00 εκτός Σαββάτου & Κυριακής. Σας περιμένουμε!


Με εκτίμηση

Φώτης Γκοντοσίδης